Osteopathie Hoep Zuid

 

Welkom op de website van Osteopathie Hoep Zuid.

 

Een behandeling door een osteopaat is vaak een grote opluchting. Een osteopaat kan klachten verhelpen die al jaren spelen en die soms zelfs onoplosbaar leken. Een osteopaat ziet het lichaam als één geheel. Hij/zij weet  welke lichaamsweefsels met elkaar in verbinding staan en op welke manier ze elkaar kunnen beïnvloeden. Daardoor kan een osteopaat de mogelijke oorzaak van een klacht vinden, waar andere behandelaars die niet vonden: soms in een ander deel van het lichaam dan waar de klacht optreedt.

 

Osteopathie is een geneeswijze die zowel voorkomend als genezend ingrijpt. Door de behandeling worden de natuurlijke herstelmogelijkheden van het lichaam gestimuleerd.

 

In deze website informeren wij u graag verder over osteopathie.

 

 

CORONAVIRUS

 

Praktijken voor osteopathie moeten per direct sluiten

 

De overheid heeft op 14-12jl. nieuwe corona-maatregelen afgekondigd. Eén van de maatregelen is dat contactberopen per direct niet meer zijn toegestaan tot en met 19-1-2021.

Voor beroepen als fysiotherapie maakt de overheid weliswaar een uitzondering, niet voor de alternatieve zorg zoals osteopathie.

 

De Nederlandse vereniging voor osteopathie (NVO) betreurd uiteraard dat velen van u niet de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. Achter de schermen wordt alles in het werk gesteld om dit ongedaan te maken.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw osteopaat of met het secretariaat van het nvo.